DSC

2019.09.09. 07:49

Debreceni gombfocisiker a fővárosban

A DSC-ALSZ lett a 12 érintéses szakág magyar bajnoka.

Fotó: olvasói fotó

A versenyszerű gombfoci 12 érintéses szakágában a csapat ob 2. fordulóját játszották a hétvégén Budapesten. A döntőben három együttes, a Szombathelyi Vasi GE, a Budapesti Testvériség SE és a Debreceni Sport Club asztali-labdarúgói mérkőztek meg.

A Kovács Nándor vezette Debreceni csapat tagjai Puskás László, Kiss Levente és Pocsay Sándor volt. A debreceniek az első fordulóban simán verték a Testvériség SE-t, míg a Vasi GE együttese ellen csupán 3 pontos előnyre tettek szert, ám így is bizakodva várták a második fordulót. A Vasi csapat a második fordulóra nagyon erős igazolásra tett szert, de így is csak egy döntetlenre futotta erejükből a DSC játékosai ellen.

A borzasztóan izgalmas utolsó fordulóban dőlt el a cím sorsa. Itt Kovács Nándor és Puskás László is diadalmaskodni tudott, így az első fordulóban megszerzett 3 pontos különbséggel a DSC-ALSZ lett a 12 érintéses szakág magyar bajnoka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában