dvsc Schaeffler

2019.08.17. 09:33

Ismét egy jó és egy feledhető félidő a lányoktól

A Loki harminc perc után 14 góllal vezetett Egerben, a folyatásban viszont rengeteg volt a hiba.

Fotó: dvsckezilabda.hu

Újabb edzőmérkőzést játszott a DVSC Schaeffler, péntek este az egriekkel mérte össze felkészültséget Köstner Vilmos együttese a hevesi megyeszékhelyen. Az utóbbi meccseken sérülés miatt hiányzók közül Varsányi Nóra már vállalhatta a játékot, Kovács Anna és Szabó Panna azonban még nem léphetett pályára, mint ahogy a betegsége után még nem százszázalékos Triffa Ágnes sem tartott a csapattal.

Jó védekezés, precíz lerohanások jellemezték az első játékrészt, folyamatosan nőtt a különbség, és harmincpercnyi játék után 22–8-ra vezetett a Debrecen. A folytatásban aztán mintha másik meccs kezdődött volna el, rengeteg volt a hiba, a pontatlanság, a védekezés feszessége is tovatűnt, a lelkes és harcos hazaiak pedig éltek a lehetőséggel, és csökkenteni tudtak a különbségen.

HBN

Eszterházy SC–DVSC SCHAEFFLER 23–35 (8–22)

DVSC: Oguntoye – Arany 2, Karnik Sz. 4 (1), Bordás 1, Deszpotovics 1, Bulath 1 (1), Vantara-Kelemen 8 Csere: Szabó D. (kapus), Tóvizi 3, Karsten 4 (2), Borgyos 5, Petrus 1, Varsányi 2, Vámos P. 1, Poczetnyik 2 (1).

Borítókép: A mérkőzésen két gólt szerző Poczetnyik Luca (fehérben) éppen büntetőt lő az egrieknek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában