edzői nyilatkozatok

2019.08.01. 20:59

Herczeg: fociláz van a városban, reméljük, ezt sikerül megőrizni

A DVSC vs. Torino FC (1-4) Európa-liga-selejtező után a két edző, Herczeg András és Walter Mazzarri értékelte a látottakat.

Fotó: Kiss Annamarie, archív

Herczeg András: Bosszús vagyok a mérkőzés miatt. Az első félidőben olyan játékhelyzetből kaptunk gólt, amit előtte átbeszéltünk. Próbáltunk az első játékrészben is feljebb menni, láttuk, életveszélyesek a kontráik. A második félidőben volt jó 20 percünk, helyzeteink voltak, gólt szereztünk. Kár az utolsó gólért, akkor már nagyon kinyíltunk. Megdicsérem a játékosaimat, gratulálok nekik. Látni kell, hogy egy más kategóriát képvisel a Torino.

„Gratulálok a csapatnak, nincs szégyenkezni valójuk.”

Mindent megtettünk ezen a mérkőzésen is. Büszke vagyok rájuk, hogy egy ilyen csapatot elhoztak ide, hogy ilyen együttes ellen játszhattunk a Nagyerdei Stadionban. Köszönet a szurkolóknak, hogy ennyien kijöttek, fantasztikus volt ennyi ember előtt játszani. Nagyon jó érzés volt, hogy a közönség a csapat mellett volt. Egy jó értelemben vett fociláz van a városban, reméljük, ezt sikerül megőrizni.

 

Walter Mazzarri: A koncentrációval voltak gondok, ez a meccs nehezebb volt, mint az első mérkőzés. A második félidő vége nagyom nem tetszett, de végig sikerült fenntartani úgy a koncentrációt, hogy nyerjünk.. Egy olyan mérkőzés volt, ami percről percre változott, remek közönség előtt játszottunk. Szép gólokat szereztünk, pillanatok alatt az ellenfél kapuja előtt tudtunk lenni, de ezen a mérkőzésen túl sok teret adtunk a Debrecennek. Komoly céljaink vannak, azok eléréséhez jobban kell játszanunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában