jégkorong

2019.08.29. 16:28

Hazai pályán is bemutatkozik az újjáalakult DEAC

A Debreceni Egyetem jégkorong csapata a Hokiklub Budapest gárdáját fogadja augusztus 30-án, pénteken a Derék utcai Jégcsarnokban.

Fotó: Kiss Annamarie

Biztató előjel, hogy az egy hete lejátszott nagytapolcsányi felkészülési mérkőzésen a debreceniek jó játékkal 5-2-re verték a szlovák másodosztályos ellenfelet, amely azóta – igaz, csak büntetőkkel – legyőzte az UTE együttesét. Az idegenbeli tréningmeccsek után péntek este immár hazai pályán, egyik közvetlen vetélytársuk ellen bizonyíthatnak Hetényi Zoltánék.

Az edzői stábnak ez remek lehetőséget ad arra, hogy Erste ligás összevetésben felmérje, voltaképpen hol tartanak a felkészülésben a DEAC jégkorongozói. Mivel az újjalakulóban lévő debreceni csapatnak ez lesz az első itthoni megmérettetése, a szurkolók is fokozott kíváncsisággal várják az eseményt – olvasható a csapat honlapján. A cívisvárosi drukkerek ingyenesen tekinthetik meg a derbit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában