Labdarúgás

2019.08.04. 20:01

Egy-egy pont az NB III. nyitányán

A DEAC és a kis Loki is 2–2-re végzett az új idény első fordulójában.

Fotó: Molnár Péter

Útjára indult a labda az NB III-ban is, vasárnap megkezdődött a harmadosztályú bajnokság 2019/20-as szezonja. A Keleti csoportban az újonc kis Loki a Sényő otthonában debütált, míg a DEAC hazai pályán fogadta a Putnokot.

 

A Kondás Elemér vezette egyetemi csapat számára jól indult a nyitány, hiszen Bárány Donát révén a 19. percben előnybe kerültek a cívisvárosiak. Katona Bence a 36. minutumban egyenlíteni tudott, így félidőben 1–1 állt az eredményjelzőn. A szünet után fordítottak a putnokiak, Mahalek Marcell megmozdulása után már a vendégek érezhették magukat nyeregben. Ám jött ismét Bárány, és tett róla, hogy ne örülhessenek sokáig a borsodiak. Több gól már nem esett, 2–2-vel zárult a derbi.

Izgalmasan alakult

A DVSC második csapatának ellenben nem kezdődött jól első találkozója a harmadik vonalban: Molnár Máté öngóljával a Sényő vezetett 1–0-ra 45 perc játék után. Tonhaizer Ferenc 63. minutumban lőtt nagy góljával azonban egalizált Szatmári Csaba egylete. Nem sokkal rá pedig tizenegyeshez jutott a kis Loki, mely élt is a lehetőséggel, Csősz Richárd volt magabiztos, 2–1. Csak hogy a másik oldalon is befújtak egy büntetőt, 2–2 lett a vége.

Fotó: Pusztai Sándor/Szon.hu

A második fordulóban, augusztus 11-én, vasárnap 17 órától a Nagyerdei Stadionban látja vendégül a kis Loki a Balassagyarmat csapatát, a DEAC pedig szintén délután öttől a Tállya vendégeként lép pályára.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában