NB III.

2019.08.20. 11:26

DEAC: Kondás Elemér elégedett volt a hétvégén látottakkal

A Debreceni Egyetem labdarúgói karneváli hangulatot varázsoltak az Egyetem Sporttelepen vasárnap délután. A csapat az újonc Ózdot 4-0-ra győzte le.

Fotó: Napló-archív

Kondás Elemér a klub hivatalos honlapjának elmondta, látszik a csapaton a fejlődés. A duplázó Bíró Péter pedig úgy érzi, a harmadik találattal tettek pontot az ütközet végére.

Mint azt mi is megírtuk, a DEAC megőrizte a veretlenségét az NB III.-ban. Kondás Elemér tanítványai vasárnap délután az ózdiakat múlták felül 4-0-ra. Az első félidőben Bíró Péter duplázott, majd a második játékrészben Bárány Donát szintén kétszer köszönt be. A hét ponttal rendelkező együttesünk jelenleg a harmadik helyen áll a táblázaton.

 

Kondás Elemér elégedetten összegezte a vasárnapi összecsapást. A szakmai igazgató elmondta, egyik céljuk az volt, hogy megőrizzék a kaput a kapott góltól, ami össze is jött.

„Az elmúlt két bajnokihoz hasonlóan most is sok lehetőséget alakítottunk ki, szerencsére négyet gólra is váltottunk. Akadt egy-két hullámvölgyünk, de a cserék lendítettek a játékunkon. Azért dolgozunk, hogy hétről hétre fejlődjünk, és látszik is az előrelépés. A győzelem természetesen mindig jó hangulatot generál.

„Nincs megállás, megyünk tovább, hiszen a következő találkozót is meg akarjuk nyerni.”

Az is tervünk volt, hogy az Ózd elleni összecsapást kapott gól nélkül hozzuk le, örömteli, hogy ezt is megvalósítottuk” – nyilatkozta a Kondás Elemér.

A gólcsapot Bíró Péter nyitotta meg, 21 éves futballistánk az első félidőben kétszer is túljárt az ózdi hálóőr eszén.

„Jól éreztem magam a pályán. Természetesen mindig örömteli, ha gólt szerzek, főleg, ha egymás után kétszer is betalálok. Magabiztosan futballoztunk, sok helyzetet dolgoztunk ki. Úgy gondolom, a harmadik gólnál dőlt el végleg a találkozó”

- fogalmazott játékosunk, aki ebben a szezonban már háromszor volt eredményes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában