Odatették magukat

2019.07.03. 18:46

Szép eredmények a DKSI kerékpárosaitól

Két arany-, egy ezüst- és egy bronzérem gazdagította az éremkollekciót.

Fotó: Napló-archív

Bocskaikert szomszédságában rendezték meg az Egyéni Időfutam Magyar Nemzeti Bajnokságot, június végén. Az eseményt ünnepélyesen Bocskaikert polgármestere, Szőllős Sándor nyitotta meg, majd átvették a szerepet a kerékpárversenyzők.

Izgalmas versenyek

A sportolók korcsoporttól, kategóriától függően 6, 10, 15, 19 és 38 kilométeren küzdöttek meg az idővel. Nagy harc volt U17-es kategóriában, ahol másodpercek döntöttek a dobogós helyezések között, de a lányok és a felnőtt férfi kategória is izgalmas versenyt hozott. A kilátogató nézők, csapatkísérők, az utolsó percekig mindenki izgatottan nézegette az óráját, telefonját, ki mivel próbálta belőni, hol is tartanak a versenyzők az idővel.

Új díj

Végezetül a nőknél Kormos Veronika (Health Mate Ladies Team), míg a férfiaknál Valter Attila (CCC Development Team) bizonyult a leggyorsabbnak, így ők lettek az idei év felnőtt bajnokai. Az újonnan alapított, legjobb U19-es versenyzőnek járó Végvári Sándor vándorserleget Hrenkó Nobert (Nyírség Kerékpáros Egyesület) nyerte el.

A Kontent DKSI csapatából Kovács Judit a WU17-es kategória első helyét hozta, míg a fiúk U17-ben Szíjártó Zétény és Árvai Kristóf jóvoltából bezsebelték az első és második helyet, az amatőr férfiaknál Kiss Gergő harmadik helyen végzett.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában