Egy gól döntött

2019.07.05. 09:01

Második helyen végeztek a DSC-SI kézis lányai

Második helyen zárta a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola U13-as leány kézilabdacsapata a makarskai nemzetközi utánpótlástornát.

Fotó: Debreceni Sportcentrum-Sportiskola

Négy csoportban 21 együttes vágott neki a küzdelmeknek a korosztályos tornán, a csoportkörben mind a négy meccsét megnyerte Bujárszki Ádám csapata, majd a negyeddöntőben, és a legjobb négy között sem hibáztak a fiatalok. Az aranycsata ki­élezett, szoros meccsen dőlt el a Nemesvámos javára (17–16). Az egyéni elismerések során is érdekelt volt a DSC-SI, hiszen a 2006-os korcsoport legjobb kapusának Buti Rékát választották. A második helyezett csapatot Buti Réka, Tóth Jázmin, Tokai Nadin, Csizmadia Anna, Vincze Viktória, Soós Lilla, Fábián Alina, File Csenge, Kovács Hanna, Gáspár Anna, Gali Tímea, Leskó Dorka, Ratalics Luca, Solymosi Zsófi, Bristyán Dorina, Köteles Rebeka, Bujárszki Ádám vezetőedző, valamint Martinovics Ferenc edző, terapeuta alkották.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában