autóverseny

2019.07.16. 10:56

Majdnem végzetes balesetet szenvedett Taskó Rodrigó

A sportoló teste több mint negyedén másodfokú égési sérüléseket szenvedett.

A küzdősportban és autóversenyzésben is járatos sportoló éppen a versenyautóját tesztelte a tököli repülőtéren, pénteken, amikor az egyik pillanatban a másodperc töredéke alatt kigyulladt a versenygép. Taskó szerencsére gyorsan reagált, kiugrott az autóból, ami ezután sofőr híján lángolva több száz méter múlva egy gumifalba csapódott. Lángra kapó ruháján a tűz a földre esés és gurulás következtében kihunyt, de nem úszta meg ennyivel: a mentőautóban azonnal megkezdték a kezelését, mivel a teste 27 százalékán másodfokú égési sérüléseket szenvedett. Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a budapesti Szent István Kórházba, ahol azóta stabilizálták állapotát.

Fotó: Facebook / Taskó Rodrigó

Taskó a " target="_blank" rel="noopener">közösségi oldalán fényképekkel illusztrálva számolt be az esetről, és megnyugtatott mindenkit, hogy a körülményekhez képest jól van, és nem törte meg mentálisan a baleset. A sportember a posztban mondott köszönetet mindenkinek, külön kiemelve családját, a csapatát, a mentősöket, orvosokat, valamint hálát adott istennek is, hogy vigyázott rá.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában