DVSC

2019.07.22. 13:11

Kedd estig árusítják az elővételi jegyeket az olaszországi meccsre

A DVSC labdarúgócsapata továbbjutott az Európa-liga 2. selejtezőkörébe, miután 4-1-es összesítéssel legyőzte az FK Kukësi csapatát az első fordulóban, így a következő körben a Serie A-s csapat, a Torino FC ellen mérkőzik meg.

Fotó: Kovács Péter

Az első mérkőzést csütörtökön 21 órától rendezik Alessandriában, a Giuseppe Moccagatta stadionban. A helyszínre utazó DVSC szurkolók részére az olasz klub 350 darab vendégjegyet biztosít, melyek 30 euróba kerülnek – írja közleményében a DVSC. Mivel a jegyvásárlás regisztrációhoz kötött, így vendégjegyeket elővételben csak személyesen lehet megvásárolni a DVSC Shopban hétfő déltől kedden 18 óráig.

Jegyet váltani csak euróban lehet, így kérik a szurkolókat, hogy pontos vételárral érkezzenek a shop pénztárához (valutaváltásra a pénztárnál nincs lehetőség)!

Alessandriában is lesz regisztrációköteles vendégjegy-értékesítés a magyar állampolgárok részére.

Kedd délelőtt 10 órától megkezdődik a jegyértékesítés az augusztus 1-jén esedékes DVSC – Torino FC Európa Liga-visszavágóra is online és a DVSC Shopban.

A július 25-én esedékes első, olaszországi mérkőzéssel ellentétben a jövő csütörtöki, debreceni összecsapás nem regisztrációköteles, a bérletek ugyanúgy érvényesek, mint előzőleg, az albán csapat ellen. A gyermekek részére ezúttal is kell jegyet váltani (jegyárak ezen a linken a táblázatban).

Mivel az előző Európa-liga selejtezőhöz képest ezúttal emelt áron kaphatók a napijegyek, ezért érdemesebb bérletet venni, vagy megújítani, hiszen az éves belépők nemcsak árkedvezményt jelentenek tulajdonosaiknak, hanem a legjobb helyeket is biztosítják számukra – egészen 2020 nyaráig.

A Campus Fesztivált követően keddtől a bérletárusítás is folytatódik a DVSC Shopban.

A jegyértékesítéssel kapcsolatos információkért hívja a 06-30/316-4910-es telefonszámot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában