Újra együtt

2019.07.17. 19:02

DVSC: az ifik is elkezdték a felkészülést

Hétfőn megtartotta szezonbeli első edzését a DVSC Schaeffler ifjúsági csapatának edzője, Győrvári Viktor.

Fotó: dvsckezilabda.hu

A DVSC Schaeffler utánpótláscsapatai közül elsőként a legidősebb korosztály vágott bele a az edzésekbe, július 15-én találkoztak a lányok a nyári pihenő után először.

„Az első napon egyet edzettünk, aztán beleállunk a munkába”

mondta el a klubhonlapnak a csapat edzője, Győrvári Viktor. – Jövő hétfőn kezdenek a serdülők is, aztán július 29-én közösen megy a két csapat Nádudvarra edzőtáborozni. Jelenleg tizenöten-tizenhatan vagyunk, de még várható mozgás a keretben, míg Sápi Gréti és Török Lili az ifjúsági olimpiára készülő magyar korosztályos válogatott keret tagja. Idén is szeretnénk szép eredményt elérni, s a versenykiírásból adódóan nem is vagyunk esélytelenek, hiszen a 2000-es születésűek közül hárman visszajátszhatnak az ifibe. Így akár Arany Rebeka, Borgyos Panna, Poczetnyik Luca, Szabó Dóra vagy éppen Vámos Petra is pályára léphet, persze annak függvényében, hogy a felnőtt csapatnál milyen a terhelés. Jó lenne újból bejutni a négyes döntőbe, hiszen az ott szerzett bronzérem mindannyiunk számára örökre emlékezetes marad – fogalmazott a szakvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában