Női kézilabda junior Eb

2019.07.16. 21:13

Debreceniek vezérletével nyert a juniorválogatott

A remekül védő Szabó Dóra és a jól játszó Vámos Petra is kulcsszerepet vállalt a női kézilabda junior Eb-n a Norvégia elleni 28–24-es sikerből.

Fotó: Facebook / Women’s 19 EHF EURO 2019

A győri kontinensbajnokságon a középdöntő csoportjában a mieink rosszul kezdték a Norvégia elleni rangadót, az első félidő derekáig vezettek az északiak. A fordulatot Szabó Dóra védései hozták meg, míg Vámos Petra sebessége ellen nem volt ellenszere a norvégoknak – olvasható a DVSC Schaeffler hivatalos honlapján.

Harminc perc után már döntetlennél vonulhattak pihenőre a csapatok, hogy aztán a második félidő elején állva hagyja riválisát a magyar együttes. Szabó védései ellen továbbra sem ellenszere a norvégoknak,. így a hajrára eldőlt a két pont sorsa.

Magyarország-Norvégia 28–24 (12–12)

Magyarország: Herczeg L. Szabó D. (kapusok) – Albek A. 4, Schatzl Natalie 3, Simon A. 2, Vámos P. 4, Kellerman D. 2, Arany R., Pál T., Kuczora Cs. 6, Szilovics F., Strannig Zs, 1, Bánfai K. 3, Tóth N. 2, Kácsor G. 1, Zsiborás L. Edző: Golovin Vlagyimir

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában