sztárvendég érkezett

2019.06.13. 12:19

Vacsora egy régi baráttal

A Loki egykori edzője még Angliából ismeri a walesi kapitányt.

Fotó: Pusztai Sándor

Ismét hazánkban járt a Manchester United-legenda Ryan Giggs. A vörös ördögök egykori kiváló szélsője ezúttal mint a walesi válogatott szövetségi kapitánya tette tiszteletét Budapesten, ahol játékosi pályafutása alkalmával kétszer is megfordult. Előbb 2002-ben a ZTE elleni, hazánkban mára legendássá vált 1–0-s vereség alkalmával, majd három évvel később a DVSC fölött aratott háromgólos sikernél is kezdőként kapott szerepet Sir Alex Fergusontól, az MU edzőjétől.

Giggs a keddi válogatottmeccs előtt még egy régi jó barátjával vacsorázott, aki nem volt más, mint Zoran Szpisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője, ugyanis az egykor a Loki pályaedzőjeként tevékenykedő szakember nagyon jó viszonyt ápol a világklasszissal. Szpisljak 2010-ben egy angliai tanulmányúton több hónapot töltött Manchesterben, innen ered az ismeretség Giggsszel – akit hétfőn este meglátogatott, és egy vacsora mellett jót beszélgettek, nem csak a futballról.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában