Rali

2019.06.08. 12:08

„Pünkösdi király” lenne

Érkezik a Total Rally­cross Parádé, melyen a debreceni fenegyerek, Taskó Rodrigó is rajthoz áll.

Fotó: Olvasói felvétel

Idei második ­ralikrossz futamát rendezi a RabócsiRing pünkösd hétvégén: június 9-én és 10-én a Totál Rallycross Parádén az Országos Bajnokság 4. futama várja a ralikrossz szerelmeseit. Több mint 120 pilóta, kiélezett csaták, elképesztő technikák várhatóak. A SuperTouringCars +2000 mezőnyének összecsapása kifejezetten izgalmasnak ígérkezik, Szikszai Béla, Csendes Zsolti, Vámosi Tibi, Koncseg Zoli vagy Papp Gábor is esélyes a végső győzelemre. De ott lesz a mezőnyben a debreceni fenegyerek, Taskó Rodrigó is, aki idén már a „nagyok” között bontogatja szárnyait.

– Ismét a profik közt indulok, nagyon kemény csaták várhatóak, szinte majdnem minden ellenfelem BMW-vel áll majd rajtvonalhoz. A Debrecen Drive sikeres bemutatója után szeretném, ha én lennék a „pünkösdi király” Máriapócson, és dobogós helyezést érnék el. Remélem, a technika ördöge nem okoz bonyodalmat a futamok alatt, és Fortuna velem lesz, hogy végig tudjam autózni a hétvégét – bizakodott Taskó Rodrigó.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában