vége a kapcsolatnak

2019.06.05. 17:30

Külön utakon folytatja az álompár

Tizennégy esztendő után szakított a fitneszmodell Toldi Zsuzsa és testépítő Csuhai János.

Fotó: Molnár Péter

Sokáig, majdnem másfél évtizedig számítottak a sportág álompárjának, azonban négy hónapja külön utakon jár Toldi Zsuzsanna és Csuhai János. Mindkettőjüket jól ismerik a testépítő berkekben, Debrecenben pedig azon kívül is, hiszen hosszú évekig a cívisvárosban élt a két sportoló, igaz, mára mindketten Budapesten laknak.

Mint egy házasság

– Különváltunk Jancsival már négy hónapja, igen hosszú idő, tizennégy év után, ami már házasságnak is felfogható. Nem titok, most már mindketten éljük a saját életünket – mondta a Naplónak a profi IFBB Figure-versenyző.

Zsuzsa manapság a saját sportruházatát árusító cégét vezeti főállásban. – Tervezem, gyártatom, reklámozom a termékeimet, vagyis mindent én csinálok, most főként ez köti le az időmet, ebben tudok kiteljesedni. Emellett eleget teszek különböző meghívásoknak, nyilvános beszélgetéseken, előadásokon és expókon képviselem a sportágat – árulta el a csinos hölgy, aki már nem szeretne versenyeken a pódiumra állni.

– Úgy vélem, mindent elértem, amit lehetett, ennél többre már nem lennék képes, ezért elengedtem életem ezen részét. Nincs is annyi időm edzeni, mint régen, úgyhogy lezártam a versenyzői karrieremet – fogalmazott a sportember, aki minden jelentős hazai viadalt megnyert, de diadalmaskodott WABBA Európa-bajnoki kvalifikáción, IBFF Világbajnokságon, WABBA Világbajnokságon és Arnold Classic Europe-on is.

Amerikaifociban is otthon

Toldi Zsuzsanna korábban kézilabdázott, majd átnyergelt az atlétikára, és ezt követően tetszett meg számára a súlyzók világa. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy amerikaifociban is kipróbálta magát.

– Amikor még Debrecenben éltem, akkor alakítottunk egy lánycsapatot, amelyben futójátékosként szerepeltem. Az akkori edzőm elköltözött Budapestre, és itt is szervez egy csajokból álló gárdát. Megkért, legyek a keresztanyja a csapatnak, ez lett a Cowbells. Segítettem toborozni lányokat, kijárok a meccsekre, olykor elvégzem a kezdőrúgást, tehát segítek reklámozni az együttest.

TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában