Második forduló

2019.06.20. 16:12

Két helyszínen folytatódik a strandröplabda bajnokság

Kabán várják a férfiakat, míg a hölgyek és a vegyes párosok Püspökladányban mérkőznek meg.

A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség immár hetedik alkalommal rendezi meg a Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokságot. A versenyen ismét női, férfi és vegyes párosok vehetnek részt játéktudástól és előképzettségtől függetlenül.

A hétfordulós bajnokság első fordulójára 2019. június 9-én és 10-én került sor Debrecenben, a Kerekestelepi Strandon. A hölgyeknél a Magyar Fruzsina, Szarvas Nóra kettős győzött megelőzve a Koszta Kata, Lőrincz Dorisz párost. A férfiaknál Nagy Marcell és Sipos Bence utasították maguk mögé a mezőnyt. Az ezüstérmek Lakatos Attila és Pilka Gábor, míg a bronzok Pénzes Norbert és Radócz Sándor nyakába kerültek. A vegyes párosoknál a Nyíregyházáról érkező Béni Kitti és Fazekas Balázs emelhették magasba a kupát, második helyen végzett Szabó Csenge Demcsák Dáviddal, harmadik lett Schwegler Stefi a férfiaknál győztes Nagy Marcellal.

Jön a második forduló

A Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság második fordulójára ez előttünk álló hétvégén kerül sor. Érdekesség, hogy a viadal történetében először két különböző városban, egyidőben pattog a labda. Június 22-én (szombaton) a férfiak 8 és 9 óra között nevezhetnek Kabán a Városi Gyógyfürdő főbejáratánál, míg a hölgyek 9.15 és 10 óra között Püspökladányban, a Sárrét Kincse Gyógyfürdő és Strand bejáratánál. A vegyes párosokat június 23-án, vasárnap 9 és 10 óra között várják a szervezők Püspökladányban.

Kortól, nemtől, játéktudástól függetlenül bárki indulhat a versenyeken. Az előkelő helyeken végzők az összesítést követően értékes ajándékokat vehetnek át. Emellett minden fordulóban lesznek díjazások. Az Italműhely Kft. jóvoltából minden fordulóban minden résztvevő Tikkadt Szöcske üdítőt kap ajándékba. Ezen kívül igen változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora, így remélhetőleg a játékosok számára kedvelt lesz a verseny.

Az elmúlt évek és az első forduló képei, eredményei, az idei versenykiírás, a szabályok, a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a szövetség honlapján és a Facebookon.

A tervezett időpontok és helyszínek

  • 2. forduló: 2019. június 22-23: Kaba, Püspökladány
  • 3. forduló: 2019. június 29-30: Hajdúböszörmény, Bocskai Strand- és Termálfürdő
  • 4. forduló: 2019. július 13-14: Debrecen: Kerekestelepi Fürdő és Lyra Beach Kemping
  • 5. forduló: 2019. július 20-21., Hajdúszoboszló, Hungarospa Gyógy- Termál és Strandfürdő
  • 6. forduló: 2019. augusztus 3-4: Hajdúböszörmény, Bocskai Strand- és Termálfürdő
  • 7. forduló: 2019. augusztus 10-11: Berekfürdő, Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában