vereség a zárófordulóban

2019.06.02. 21:14

Hazai pályán kapott ki a DEAC az NB III.-ban

A salgótarjániak mindhárom pontot elvitték Debrecenből a labdarúgó NB III. Keleti csoportjának utolsó, 30. fordulójában.

Fotó: Kiss Annamarie, archív

Idénybeli utolsó mérkőzését játszotta az NB III. Keleti csoportjában a DEAC együttese. Az egyetemisták a 30. fordulóban azt a Salgótarjánt fogadták, amelynek még volt esélye a bennmaradásra, és ennek megfelelően, feltüzelve várták a debreceniek elleni találkozót.

Az öt meccse veretlen hazaiak szépen szerették volna búcsúztatni az idényt, de Kerekes révén meg is szerzeték a vezetést a nyolcadik minutumban, amelyet Sárközi egyenlített ki a 31. percben. A második félidőben Kerekes duplájával ismét a DEAC-nál volt az előny, de a vendégek nem adták fel, és Híves, majd Magos találatával a javukra fordították az eredményt, és végül meg is nyerték az összecsapást.

Ezzel a DEAC a kilencedik helyet szerezte meg a bajnokságban.

HBN

DEAC – SBTC 2–3 (1–1)

Vezette: Bálint A. (Zahorecz R., Belicza B.)

DEAC: Csúri B. – Ramos C., Nagy Z., Karikás K. (Nagy R.), Kerekes K., Spitzmüller I., Bucz B. (Sidibe I.), Sós D., Balogh K., Kiss L., Sütő B. (Virág A.) Edző: Sáfár László

SBTC: Nyéki M. – Tarlósi P., Szabó T., Sárközi T. (Bata G.), Híves B., Tarlósi M. (Magos M.), Grajzel D., Kitl K. (Bakos B.), Benkő-Bíró N., Barta B. Edző: Rubint Richard

Gól: Kerekes K. (2), illetve Sárközi T., Híves B., Magos M.

Madar Csaba: Szerettünk volna a méltóképpen búcsúzni a szezontól hazai pályán. Sajnos a vége nem jól sikeredett. Jól kezdődött a mérkőzés számunkra, viszont a 100%-os helyzeteinket nem tudtuk értékesíteni, így sajnos vesztes mérkőzéssel búcsúztunk. Mindenkinek jó pihenést és a következő szezonban találkozunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában