Sportágválasztó

2019.05.24. 19:46

Tégláson és Nagyhegyesen is együtt mozogtak

A rendezvénysorozatot már harmadjára szervezte meg a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat. A cél: lehetőséget biztosítani a látogatóknak abban, hogy minél többféle sportban tesztelhessék képességüket.

Fotó: hbmo.hu

A megyei önkormányzat honlapján megjelent beszámolóból kiderül: a III. Megyei Sportágválasztó Nap első állomása Téglás volt. A településen május 1-jén kínáltak érdekes programokat kicsik és nagyok számára egyaránt: a már jól ismert sportokat teljesen új szemszögből mutattak be az érdeklődőknek. Ezek között szerepelt a labdarúgás, az íjászat, a tollaslabda, a falmászás, a kosárlabda, valamint az aerobik. Ez utóbbival egy órás edzés keretén belül ismerkedhettek meg a sportolni vágyók, Katus Attila világ- és Európa bajnok vezetésével.

A következő állomás Nagyhegyes volt, május 18-án. A Hegyesfeszt kísérőrendezvényeként rendezték meg a III. Sportágválasztó napot, melyet Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkár, valamint Pajna Zoltán, a megyei közgyűlés elnöke nyitott meg. A rendezvényen több mint 300 gyermek vett részt. A bemutatott sportágak között szerepelt a labdarúgás, az íjászat, a tollaslabda, a kosárlabda, a falmászás, valamint az óriás (élő) csocsó. A rendezvényre Kerekes Zsombor, egykori DVSC-gólkirály, valamit Luis Ramos és Máté Péter, jelenlegi DEAC-játékosok is kilátogattak.

A nyári szünetig még két sportágválasztó lesz: május 24-én Körösszegapátiban, május 31-én pedig Nyírmártonfalván.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában