jegyzet

2019.05.15. 11:38

„Élvezkedő” Terminátor

A fiatalabb korosztályt tekintve kijelenthető: a fél ország úgy ismerte meg a testépítő Kathi Bélát, mint a fanatizmus két lábon járó megtestesítőjét.

Tamás Nándor

A gépet, aki sohasem téveszti szem elől a célt, és aki mindenre, vagy még annál is többre képes azért, hogy elérje azt, amire vágyik.

Ő volt az élő szövet a fémvázon, a magyar Terminátor. Közel a negyvenhez is brutális formát hozott a színpadon, és jómagam is megmondhatója vagyok, hogy olyan ellentmondást nem tűrő kisugárzással áldotta meg a Teremtő, amely néhány mondat után is magával ragadja a hallgatót, mint a hurrikán. Nem véletlenül lett a honi body building legendája, testépítők ezreinek példaképe.

És az sem véletlen, hogy a versenyzésben megcsillogtatott erényeit kamatoztatva aztán az üzleti életben is sikeres lett, ott is elérte, amire vágyott, többek között saját edzőteremláncot üzemeltet. Mindezek mögött nem csupán fanatizmus, de legalább annyi tudatosság is rejlik.

S most, a negyvenet betöltve – szintén tudatosan – a rettenthetetlen harcos úgy döntött, visszavesz a tempóból, kevesebbet hajt, és többet pihen, lazít, élvezi az életet. Annak a gyümölcsét, amit kitartással, akaratossággal, véres verejtékkel elvetett a korábbi években. Bölcs döntés.

Bár sokan hajlamosak azt mondani erre, „persze, neki könnyű, szerencsés, én is pihengetnék, ha megtehetném”.

Pedig ha a melót nem irigyelte tőle senki, akkor ezért se akarjon senki cserélni vele!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában