Premier

2024.04.18. 10:17

Autós üldözés Debrecen belvárosában

Debrecenben játszódik a Martin Csaba által rendezett akció-vígjáték legtöbb eseménye. A Bonus Trip című film egyik legizgalmasabb jelenete az az autós üldözés, ami miatt tavaly nyáron lezárták a belváros több útszakaszát is.

Balogh Efraim

Camryn Jackson (balról), Spencer Vaughn Kelly, Martin Csaba és Matthew Simpson színész a bemutatón

Forrás: Czinege Melinda

Premiert megelőző bemutatón debütált a Bonus Trip című magyar-amerikai akció-vígjáték szerda este az Apolló Moziban, melyre többek között Spencer Vaughn Kelly és Camryn Jackson főszereplők is ellátogattak – velük később beszélgethetett, és fotózkodhatott a közönség. A debreceni Martin Csaba által rendezett film különlegessége, hogy a legtöbb jelenetet a cívisvárosban forgatták. Így láthatunk autós üldözést a belvárosban (biztosan emlékeznek olvasóink is, amikor tavaly nyáron lezárták a Tisza István utcát és környékét, az emiatt volt), emberrablást a Déri téren, és igen humoros jeleneteket a Divinus Hotelben. A nemzetközi produkciót, amelyben többek között Árpa Attila, Ónodi Eszter és Simor Olivér is szerepel, csütörtöktől tekintheti meg a közönség a mozikban.

A rendezővel és Spencer Vaughn Kelly-vel készült beszélgetésünkről később részletesen is olvashatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában