Zene

2023.07.31. 13:50

Gondoskodnak róla, hogy a Nagyerdőn is működjön a Kémia – videóval

Haon.hu

Tavaly júliusban rögtön két dallal debütált a Tornóczky All Access. A rock-blues zenekar immáron több mint húsz felvételt publikált a legnagyobb videómegosztón, többek között egy stúdió session sorozatot is olyan előadókkal kiegészülve, mint Deák Bill Gyula, Tátrai Tibor, vagy éppen László Attila.

A zenészek jelenleg sem pihennek, gőzerővel készül az első saját lemezük, avagy az „Elkezdték, folytatjuk…”, amely szeptember végén megjelenik. A korongról már ismerhetjük a „Kémia” című dalt, augusztus 30-án pedig publikálják az „Ördög vigye el” klipjét Simon Kornél főszereplésével.

Amíg megérkezik a videó, valamint a lemez, a közönség több alkalommal is élőben láthatja a csapatot, hiszen Nagy Ricsi (ének), Temesi Berci (basszusgitár), Zombori Atus (dob), továbbá a névadó gitáros, a Kőbányai Zenei Stúdió igazgatóhelyettese, Tornóczky Ferenc nyári turnéját járja.

A fiúk legközelebb augusztus ötödikén, a Debreceni Bor- és Jazznapokon játszanak, a Jazzma Színpadán 19.20-as kezdéssel.

Tornóczky All Access
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában