Már a bemutatkozás is megvolt

2023.05.11. 12:49

Friss virág nyílt az ország nótafáján

Új nótás egyesület alakult januárban Debrecenben.

Forrás: Hajdúsági Nóta Egyesület

A Hajdúsági Nóta Egyesület céljául tűzte ki a műfaj hagyományainak őrzését, a nóta mint hungarikum minél magasabb színvonalú előadását.

– Egyesületünk, alapító közgyűlésén meghatározott éves programjában olyan délutánokra hívja a közönségét, amelyen nóták, operettekés örökzöldek csendülnek fel – tudatta portálunkkal G. Szabó Márta elnök, aki egyúttal háláját fejezte ki a Magyarnóta Szerzők és Énekesek Országos Egyesülete segítségéért.

A csapat a Régi Posta Étteremben mutatkozott be egy teltházas báli programon. A pozitív visszajelzések hatására április 15-én megtartották következő eseményüket, egy nótás délutánt a VOKE Egyetértés Művelődési Központban. A vastaps pedig arra ösztönözte őket, hogy újabb eseményt hirdessenek: május 14-én anyáknapi bálon énekelnek a Régi Posta Étteremben, majd a VOKE-ban lépnek fel június 3-án. Műsoraikat Tordai Zoltán hegedűművész és zenekara kíséri.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában