Kiállítás

2023.02.23. 21:33

Ötven éve a földön, harminc éve az objektív mögött: megnyílt fotóriporter kollégánk tárlata

Molnár Péter számára több szempontból is mérföldkő a 2023-as esztendő, amely három jubileumot hozott magával.

Molnár Péter kollégánk a megnyitón

Forrás: Czinege Melinda

Megnyílt kollégánk, Molnár Péter fotókiállítása csütörtök délután az Egri Borozóban. Az ötvenedik születésnapját éppen a napokban ünneplő fotóriporter zsenialitása egyebek mellett természetfotókon, valamint koncertekből, előadásokból kiragadott pillanatképeken mutatkozik meg a Bajcsy Zsilinszky utcai vendéglátóhely galériaként is funkcionáló falain. A tárlatnak nemcsak a kerek születésnap adott apropót, hanem két másik jeles jubileum is: az ünnepelt éppen harminc évvel ezelőtt kezdte pályafutását, s legnagyobb örömünkre tehetségét immár két évtizede a Hajdú-bihari Napló és a Hajdú Online szerkesztőségében is kamatoztatja.

Az alkotót és műveit a kiállítás megnyitóján Kovács István, az Egri Borozó tulajdonosa, valamint Tamus István grafikusművész méltatta, míg Mester István, a Pincelíra sorozat szervezője a fényképészettel kapcsolatos haiku versek felolvasásával világított rá a művészeti ág sajátosságaira.

Az emelkedett hangulatról a szervezőkön és résztvevőkön túl a Piszkos Freddy duó, vagyis Tamás Nándor énekes és Pércsi Sándor gitáros gondoskodott. A születésnaposnak a produkció után már csak annyi feladata akadt, hogy elfújja a gyertyákat a torta tetején.

Az esemény a Nagykonyha Kft. támogatásával valósult meg.

VTN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában