Kicsit másképpen

2022.06.08. 14:58

Így még biztos nem hallottad az Ismerős Arcok dalát

Megyénkbeli tinédzserek éneklik az Ismerős Arcok dalát, a Nélküled című slágert.

NE

A klip szereplői: Istenes Márkó, Köszörüs Sára, Pinczés Brigitta, Bodnár Péter

Forrás: Bodnárné Szabó Ágnes-archív

A megyénkbeli fiatalok körülbelül 3-4 éve énekelnek együtt, több városban is felléptek már kedvenc slágereikkel. Mint megtudtuk, a Nélküled című dalt régóta a közös zenéjüknek tartják, így nem volt kérdés, hogy a nemzeti összetartozás napja alkalmából melyik zenével rukkolnak elő. Mint megtudtuk, Bodnár Péter, a csapat egyik tagja tavaly és idén is elnyerte a Nemzet Fiatal Tehetségeiért ösztöndíjat, így teljesülhetett a csapat régi vágyálma, hogy elkészüljön egy közös videóklip. 

Bodnár Péter édesanyja, Bodnárné Szabó Ágnes lapunknak elmondta, a srácok nagyon szeretnek együtt zenélni, hamar összekovácsolódtak. Számos városban felléptek már, jelenleg a Debreceni Kölyök Fesztiválon mutatják meg énektudásukat. A turnénak köszönhetően a közelmúltban Hajdúböszörményben, Hajdúszoboszlón és Hajdúnánáson léphettek fel, az elkövetkezendő hetekben pedig Berettyóújfaluban és Debrecenben – június 19-én – is közelebbről megismerkedhetünk a tehetségekkel. – Nagyon lelkesek, öröm látni, mennyire élvezik, amit csinálnak. Bízom abban, hogy sokaknak tetszeni fog az első közös klipjük is – mondta Bodnárné Szabó Ágnes. 

NE 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában