Színház

2022.01.03. 19:00

Ismét színpadon a Finálé

A debreceni közönség január 5-én láthatja ismét Pass Andrea legújabb, novemberben bemutatott színdarabját.

Forrás: Bartha Máté

A Fináléban egy kisfiú tragikus történetén keresztül kapunk rálátást a felnőtteket és gyerekeket egyaránt magába szippantó közösségi média világára, melyet influenszerek uralnak, miközben a hírnév iránti vágy rajtuk uralkodik. Mennyire ártatlan szórakozás ennek a párhuzamos valóságnak a megteremtése és folyamatos, kényszeres életben tartása? Milyen áldozatokkal jár és kik az áldozatai? Meddig folytatható ez az őrület? Pass Andrea ebben az apokaliptikus darabjában engedi, hogy a végsőkig feszüljön a húr, hogy feltáruljon a nézők előtt az influenszer-világ pokoli hamissága – ajánlja a darabot közleményében a Csokonai Színház.

 

Amint arrról korábban írtunk, a január 6-án az előadás színművészeit látja vendégül Ráckevei Anna, a Kulisszák háziasszonya 18 órától a Csokonai Irodalmi Labor Szabó Magda Pódiumtermében. A beszélgetőműsorban a Finálé valamennyi szereplője részt vesz, így Gelányi Imrét, Herczeg Tamást, Mercs Jánost, Réti Adriennt, Tolnai Hellát és Wessely Zsófiát is hallhatják az érdeklődők a darabról, illetve arról, hogyan dolgoztak a színházi szakma jelentős alkotójával, Pass Andrea drámaíróval, rendezővel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában