Kultúra

2021.09.08. 15:00

Író-olvasó találkozót tartanak a vámospércsi könyvtárban

Szeptember 9-én folytatódik az Irodalmi teaház névre keresztelt író-olvasó találkozókat tömörítő sorozat, amelyet nyár és ősz folyamán rendeznek meg a vámospércsi Művelődési Ház és Könyvtárban. A vámospércsi önkormányzat közleményéből kiderül, a soron következő találkozó meghívottja Szöllősi Mátyás író, fotóriporter, akinek új, Illegál című prózakötetével ismerkedhetnek meg a jelenlévők, valamint betekintést nyerhetnek a szerző legújabb – erdélyi és oroszországi – fotósorozatába is.

Szöllősi Mátyás új kötete két különös kisregényt tartalmaz. Az első történet, a Vendégjáték, egy ügyvéd és egy fiatal, emberöléssel gyanúsított zenész izgalmas és feszültségekkel teli párbeszédén alapul, a másik szöveg pedig a jelenből kiindulva vezet vissza a kilencvenes-kétezres évek fordulójához, és az underground kultúra mélyrétegeinek fontos és izgalmas részét tárja fel az olvasó előtt, az akkoriban alkotó graffitizők veszélyes világát idézi meg. A könyvbemutató és a képvetítés a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával

valósul meg szeptember 9-én 14 óra 30 perctől a vámospércsi művelődési házban (Nagy utca 4.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában