Tenki Réka újra forgat

2021.08.17. 18:02

Készülnek a jelenetek a Mellékhatás új évadához

Tenki Réka nyáron sem tétlenkedik, koncertezés után szinte máris a szövegét tanulja.

Fotó: Instagram / Tenki Réka

Már nincs sok hátra a nyárból, ezért érdemes minden pillanatát kihasználni: nagyokat csobbanni a hazai tavakban, koncertre menni a barátokkal, a családdal. Így tesz Tenki Réka, a debreceni kötődésű színésznő is, aki a hétvégén Bagossy Brothers-koncerten járt kislányával. Ám a művésznőnek nem csak a pihenésről és a kikapcsolódásról szól a nyár utolsó hónapja, ugyanis elkezdődött a Mellékhatás című szövevényes sorozat második évadának a forgatása – közölte nemrégiben a közösségi oldalán.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mint tudjuk, a megyénkbeli művésznő nem is akármilyen szerepet kapott a sorozatban: az egyik főszereplő, Ludmann Kata bőrébe bújhat, aki mindenáron gyermeket szeretne, s nagyon úgy tűnik, hogy ez talán a jövőben megadatik számára. A minap Tenki Réka posztolt is egy képet az Instagram-oldalán arról, hogy éppen a szövegét tanulja.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Természetesen a rajongók azonnal kapva kaptak az alkalmon, szerettek volna egy kis előzetest kapni, de tudjuk, a színésznő nem árulhat el részleteket, így még marad a találgatás.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában