Újra itt a banda!

2021.07.08. 13:54

Idén negyedjére állhat a Campus Fesztivál színpadára a debreceni Privát Affér

A zenekar gyorsan alkalmazkodott a pandémiához, de már hiányoztak nekik a fellépések.

A Privát Affér zenekar rengeteg új számot készített a vírusos idő alatt | Fotó: Privát Affér-archív

Farkas Zsombor, a zenekar énekese lapunknak elmondta, mivel a tevékenységük nagy részét a koronavírus előtt a koncertezés és a próbák tették ki, a pandémia alapjaiban változtatta meg életüket.

A Privát Affér zenekar rengeteg új számot készített a vírusos idő alatt | Fotó: Privát Affér-archív

– Amikor a koncertek és a próbák visszaszorultak és lecserélődtek, elkezdtünk a szokásosnál is több dalt és klipet készíteni. Amikor kezdtük érezni, hogy idén nyáron már lehet szó élő koncertekről, akkor csordogáltunk csak vissza a próbaterembe – fogalmazott, hozzáfűzve: a visszatéréskor érezték meg igazán, hogy mennyire hiányzott nekik a zenélés. – Az ember gyorsan el tudja felejteni a múltat, és könnyen hozzászokik a jelenhez. Még mindig kavarognak bennem az érzések az új változásokkal kapcsolatban, most kezdjük újra felfedezni azt, hogy mit is jelent számunkra a zene – mondta. A frontember megígérte, koncertjeiken a pandémia alatt „termelt” dalok mellett a saját és a rajongóik kedvenc számaival is gondoskodnak majd a jó hangulatról.

DKE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában