földi paradicsomban

2021.06.09. 19:43

Vujity Tvrtko: ALOHA, Debrecen!

Exkluzív előadást hallhattak a szép számmal összegyűlt érdeklődők szerda délután a debreceni főtéren: Vujity Tvrtko Hawaii és Alaszka után rövid időre hazalátogatott, és külföldön szerzett tapasztalatairól osztott meg érdekességeket a cívisvárosi hallgatósággal.

Vujity Tvrtko Hawaii és Alaszka után rövid időre hazalátogat, és exkluzív, ingyenes előadást tart a Menta Coffee teraszán (Piac u. 17., Bajcsy-sarok). A tavalyi jótékonysági kávéházas estje után Tvrtko visszatér a cívis városba, hogy meséljen világkörüli útjáról és az igazi Aloha érzésről.

Fotó: Kovács Péter

A horvát származású magyar író, újságíró azt mondta, nem titok, hogy a jelenleg földi paradicsomban él. – Nagyon jól érzem ott magam, és egyetlen pillanatra sem szégyellem, mert ezért mindent én magam tettem meg. Én akartam ezt az életet. Mostanra elmondhatom, láttam más világokat. Ma már elmondhatom azt is, nem „csöpög rám a méreg” nap, mint nap, és sokkal kreatívabb vagyok, mint bármikor is voltam valaha, eddigi életemben. Sokkal többet írok és sokkal többet gondolkodom azóta, amióta beköltözött az a szó az életembe, hogy „ALOHA”. A szó annyit jelent „Isten lehelete”, de számomra ez annyit tesz, hogy kevesebb feszültséggel élhetem az életemet – osztotta meg közönségével Tvrtko.

Vujity Tvrtko | Fotó: Kovács Péter

BBI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában