ha kellene egy jó program

2021.06.03. 19:23

Művészi alkotások fesztiváli környezetben: vasárnap újra CSAK Design vásár!

A Nagyerdei Víztorony kertjében várják az érdeklődőket.

Visszatérhet életünkbe a vásári hangulat | Fotó: Napló-archív

Fotó: Napló-archív

A június 6-i eseményen a CSAK Design csapatával és a Cselekvő Alkotó Közösség márkáival lehet találkozni. A vasárnapi vásárra érkezők fesztiváli környezetben, kellemes zene és finom koktélok, kávék mellett válogathatnak a minőségi dizájntermékek, művészi alkotások és gasztronómiai különlegességek között. Az izgalmas és egyedi termékeket felvonultató eseményre folyamatosan nagy az érdeklődés, a résztvevők ezúttal sem fognak csalódni a kínálatban és a hangulatban sem.

Visszatérhet életünkbe a vásári hangulat | Fotó: Napló-archív

– A Covid mindenki életét átírta, és hónapokra ítélte leállásra a különböző szektorokban tevékenykedők munkáját. A kreatívipar szereplőit érő hatásokról és a rájuk nehezedő nyomásról talán kicsit kevesebbet hallhattunk, holott az elmaradt szezonális vásárok, a személyes találkozások lehetőségének hiánya kihatott a márkák életére és az alkotókedvre, főleg olyan személyes márkák esetében, mint a CSAK Design csapatának márkái. Éppen ezért óriási teljesítmény, hogy a tagság talpon maradt, sőt, új márkák felvétele is folyamatban van. A háttérben nem állt le a termékfejlesztés, sokan létrehozták webshopjukat, vagy vezettek be újításokat. Az alkotók teljes erőbedobással, odaadással készülnek a szünet utáni első vásárra, ahol újra kapcsolódhatnak személyesen is az érdeklődőkkel, és visszatérhet életünkbe a garantáltan remek vásári hangulat – derül ki a CSAK Design csapatának a Naplóhoz eljuttatott közleményéből.

A gasztrovonal képviselői kóstolókkal készülnek, a tervezők, művészek pedig segítenek személyre szabottan választani, illetve egyéni rendelések megbeszélésére, közös ötletelésre is lehetőség nyílik ezeken az alkalmakon.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában