Kultúrtipp

2021.06.02. 11:33

Bon Jovi-koncert az Apolló moziban

A Rock and Roll Hall of Fame tagja, Bon Jovi exkluzív koncertjét mozivásznon világszerte láthatják a rajongók.

Singer Jon Bon Jovi performs during a Biden-Harris Drive-In rally at Dallas High School, in Dallas, Pennsylvania, on October 24, 2020. (Photo by Angela Weiss / AFP)

Fotó: AFP

A kifejezetten a moziközönség számára megrendezett élő koncertet május 22-én rögzítik New Jersey-ben és világszerte számos moziban bemutatják.

A Bon Jovi 1983-as indulása óta közel negyvenéves töretlen karrierrel kivívta helyét a nemzetközi rocklegendák sorában, a Rock and Roll Hall of Fame mellett mellett beválasztották Songwriters Hall of Fame-be is. Több mint 130 millió eladott albummal, rajtuk több örök érvényű rockhimnusszal, és több mint 50 ország 35 millió rajongója előtt tartott ezernyi koncertjével a Bon Jovi máig az egyik legnépszerűbb rockegyüttes.

A koncertfilmet a debreceni rajongók hamarosan az Apolló mozi Kertész Mihály-termében is megtekinthetik. Részletek a filmszínház weboldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában