megtelhet a nézőtér

2021.05.10. 08:53

Popcorn és csillagok: csütörtökön nyit az Apolló

Teljes gőzzel készülnek a nyitásra, a májusi filmkínálat minden nemzedéket igyekszik elérni.

Fejér Tamás a nemsokára remélhetőleg nézőkkel teli Apolló moziban | Fotó: Napló-archív

Fotó: Molnár Péter

A filmrajongók az utóbbi hónapokban jobb híján az online programokkal és az okostévé előtt pótolhatták a moziélményt, május 13-tól azonban megint megtelhet a nézőtér. A Naplónak a programokról és az újranyitásról a napokban Fejér Tamás, az Apolló mozi vezetője mondta el a legfontosabb tudnivalókat.

„Nagy izgalommal készülünk. Érkeznek a filmek a forgalmazóktól, feltöltjük a mozizáshoz nélkülözhetetlen büfét, s pénteken elindult honlapunkon a jegyfoglalás is”

– összegzett a szakember.

Fejér Tamás a nemsokára remélhetőleg nézőkkel teli Apolló moziban | Fotó: Napló-archív

A filmkínálatról elmondta, hogy a forgalmazók szokás szerint most is kiküldték az ajánlatokat a mozinak, ám most a válogatáskor a legfontosabb szempont az volt, hogy ne régi, retró darabokat, hanem premierfilmeket játsszanak. – Most abból főzünk, ami van, a nagy premierfilmekre még várni kell – jegyezte meg, majd hozzáfűzte: júniusban a Hang nélkül 2. lehet a legnépszerűbb mozi, de a „nagy durranásra” szeptemberben kell majd számítani.

Komfortosabb lesz a Kertész terem is, ahol még a nyári kánikula előtt korszerűsíteni fogják a klímaberendezést, de azoknak sem kell aggódniuk, akik kéz a kézben szeretnek mozizni, ezentúl ugyanis az együtt érkező párok és csoportok már közvetlenül egymás mellett ülhetnek a nézőtéren. Szó volt arról is, hogy a maszkviselés sem lesz kötelező, csak ajánlott, hogy a védettségi igazolvánnyal rendelkező, várva várt közönség fesztelenül élvezhesse a májusi filmeket: a Wendyt, a Spirált, David Copperfield rendkívüli életét, A nomádok földjét, az Ígéretes fiatal nőt, a Godzilla Kong ellent, a Mortal Kombatet és Szörnyella szörny­tetteit.

SZD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában