hallgass bele!

2021.05.26. 17:06

Nyitok: megjelent egy vadonatúj dal a debreceni Privát Affértól

Farkas Zsombor frontember már nagyon várja, hogy újra színpadra állhasson, az intenzív online jelenlétet viszont ezután is megtartaná a csapat.

Farkas Zsombor | Fotó: Farkas Zsombor-archív

Négy hónap után új dalt mutatott be a debreceni Privát Affér zenekar. A Nyitok a hétvégén debütált Spotifyon, a hozzá készült szöveges videót pedig hétfő este osztották meg a legnépszerűbb videómegosztón.

A számról Farkas Zsombort, a Privát Affér frontemberét és dalszerzőjét, a kiadványnak otthont adó PA Records alapítóját kérdeztük.

– A dal alapvetően az élethosszig tartó tanulásról, a tapasztalatszerzésről és a fejlődésről szól – mutatott rá Farkas Zsombor, hozzátéve, a mű a Nyitott Tanulási Központok Hálózatával való együttműködésből született, azonban a szám üzenete akár általánosságban is értelmezhető. – Minden ember életében vannak célok, elképzelések és lehetőségek, melyek segítenek minket ezek elérésében. A lehetőség olykor kézenfekvő, néha pedig kutatnunk kell utána, de egyvalami fontos, hogy ne féljünk élni vele, és merjünk harcolni az álmainkért! – húzta alá a Privát Affér frontembere, akit arról is kérdeztünk, hogyan élte meg az együttes a járványhelyzetet.

Farkas Zsombor | Fotó: Farkas Zsombor-archív

– A pandémia alatt elég sok változás történt a zenekar körül, valamint az én életemben is. A Privát Affér összetételében is voltak változások, amit sokan a zenekar feloszlásaként értelmeztek, azonban erről szó sincs! – nyomatékosított Farkas Zsombor, megjegyezve, hogy összességében sikeresebb évet tudhatnak maguk mögött most, mint előtte bármikor. – Bár a koncertezés a korlátozások miatt háttérbe szorult, és az online jelenlét kapta az utóbbi időszakban a prioritást, azonban az elmúlt időszak alatt jóval több dalunk jelent meg a Privát Afférral, mint előtte bármikor – emelte ki az énekes, aki a PA Records kiadót is a 2020-as évben indította el. – Ennek keretein belül dalszerzőként, szövegíróként, zenei producerként is tevékenykedem, valamint minden olyan témában segítséget nyújtok, melyben tapasztalatra és tudásra tettem már szert az elmúlt évek alatt. Ennek köszönhetően a nevem a Privát Affér mellett mostanra már más produkcióhoz is fűződik – közölte Farkas Zsombor, majd érdeklődésünkre a jövőről és a közelgő koncertszezonról is megosztott néhány gondolatot.

„Kérdéses, hogy a koncertezés mikor indul be újra olyan szinten, mint ahogy a járvány előtt volt. Talán már látszik az alagút vége, és amint kiérünk belőle, szeretnék újra ott állni a színpadokon a Privát Afférral, valamint más alakulóban lévő formációval is!”

– emelte ki, majd rámutatott egy fontos változásra is, melyet a járvány hozott magával. – A személyes megjelenés mellett a továbbiakban az intenzív online jelenlét továbbra is maradni látszik, így ott folyamatosan várhatók a jövőben is új dalok és klipek – árulta el a zenekar frontembere.

RA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában