jön az új videó

2021.05.02. 12:04

Különleges klipen dolgozik a Tankcsapda, horrorfilmes elemek is lesznek benne

Nem zenészként tűnnek fel a készülő videóklip képkockáin a zenekar tagjai.

Hamarosan új videóklippel rukkol elő a debreceni rocktrió, legalábbis erről árulkodik a napokban közzétett bejegyzésük. A Tankcsapda hivatalos közösségi oldalán több információt is láthattak már a rajongók a készülő klip kapcsán, többek között azt, hogy különleges maszkokat kaptak a szerepük kedvéért, illetve hogy a Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész Mucsi Zoltán is feltűnik majd a videóban.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A részletekről Bakó Csabát, a zenekar sajtófelelősét kérdezte meg a Napló. – A Megölni engem című dalhoz készül most egy nagyon különleges felvétel, mely ez esetben nem is teljesen videóklip, inkább egy kisfilm, és minden mozzanatát érdemes figyelni a részletek miatt – mondta Bakó Csaba. – Az együttes tagjait most rendhagyó módon nem zenészekként láthatják majd a nézők, még csak nem is kaptak főszerepet. A történetfolyamban az együttes tagjai kicsit háttérbe, de annál hangsúlyosabb szerepbe kerültek. A tervek szerint egy kerek történetet mutat majd be a felvétel, s utalunk benne egy korábbi Tankcsapda-klip részleteire, de új fordulatot vesznek a már ismert pillanatok. A képi világ 18 éven felülieknek ajánlott, mert horrorfilmes elemeket tartalmaz. Azért az egyensúly megtartására törekedtünk, nem akartunk átesni a ló túloldalára – ez persze nem volt egyszerű, hiszen lehengerlő maszkokat, sminkeket készített Ilkó Zsófia profi maszkmester a zenészeknek. A klip egyébként egyáltalán nem vidám hangvételű – mondta, kiemelve, hogy bár az elmúlt egy év igencsak nehéz helyzetbe kényszerítette a zeneipart, a negatív hangulatú képsoroknak nincsen köze a járványhoz.

A klipet a Gift elnevezésű dokumentum-rövidfilm megalkotója, Görögh Attila rendezte, a stáb pedig három nap alatt forgatta le az elképzelt jeleneteket. – Teljesen új kapcsolatok épültek most, korábban nem dolgoztunk együtt ezzel a stábbal. A koronavírus-járvány miatt már jó ideje nem volt lehetősége a csapatnak munkába állni, így a klipforgatás még inkább üde közösségi élmény volt. A kihívások ellenére is mindenki örömmel végezte el a feladatait, jó hangulatban teltek a forgatási napok, és jó emlék maradt az is, hogy hajnali fél négykor egy erdő közepén forgott a kamera – részletezte Bakó Csaba. Hozzátette: a kisfilmet az elejétől a végéig érdemes lesz követni, ténylegesen ugyanis csak így nyerhet értelmet minden képkockája.

Bucsi Bernadett Ildikó

Borítókép: a Tankcsapda legújabb videóklipjét a dokumentumfilmjeiről ismert Görögh Attila rendezte

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában