friss infók

2021.05.09. 20:06

Bevették a próbatermet Dánielfy Gergőék, a zenekar egy tagcserén is túl van

A debreceni kötődésű előadó Facebook-oldalán osztotta meg, mi történik velük ezekben a napokban.

Fotó: Facebook / Dánielfy Gergő

Elkezdte a közös gyakorlást Dánielfy Gergő és zenekara, az Utazók, minderről az énekes hivatalos Facebook-oldalán számolt be. Mint írja, készen állnak az előttük álló feladatokra, első lépésként a próbákhoz láttak hozzá.

A bejegyzésből emellett kiderül, hogy a zenekarban személyi változás is történt: Gulyás Barna gitáros helyett Szabó Ádám csatlakozott hozzájuk.

„Drága Barnánknak az élete más utakra terelődött. Kapcsolatunk remek és szeretjük egymást, de a színpadon nem fogunk tudni együtt lenni a jövőben. Innen is nagyon jó visszagondolni a koncertjeinkre és a beszélgetéseinkre...” – írta Dánielfy, majd az új tagról is megosztott pár sort. A poszt szerint Szabó Ádámnak (aki a mellékelt kép bal oldalán áll) nagy tapasztalata van a fesztiválok színpadán, és nagyon gyorsan a zenekar barátjává vált.

„Tudjátok, vannak azok az emberek, akiket megláttok, és már rögtön el tudtok nekik mondani mindent. (Nagyon szeretem ezeket a pillanatokat.) Ádámmal való első találkozásom ilyen volt, és ezért hálás vagyok!” – tette hozzá a debreceni zenész, majd azt is elárulta, hogy ebben a hónapban két klipet is forgat a csapat. Dánielfy Gergőnek a jövő héten egyébként két tévés interjúja is lesz, ezekben az új tervekről és egy izgalmas előadásról is hallhatnak majd a rajongók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában