megemlékezés

2021.03.12. 10:50

Tavaly igen, idén viszont nem maradt el a műsor

Tavaly országszerte elmaradtak a hagyományos március 15-i megemlékezések, így a nyíracsádi akkori 5. b osztályosai is hiába készültek látványos műsorral az ünnepre.

Fotó: Kedves Zilahi Enikő

Nem adták fel, Tóth Elekné osztályfőnök vezetésével idén februárban ismét hozzáláttak a jelenetek felelevenítéséhez. Váratlanul érte a diákokat a kormány március 4-i bejelentése, miszerint idén sem lehet megemlékezés. Ezért a nyíracsádi diákok az iskola aulájában, közönség nélkül ugyan, de mégis előadták a műsort, amit kamerával rögzítettek. Így ebben az évben, ha nem is közvetlenül, de a világháló segítségével mégis eljutott mindenkihez a színvonalas előadás. A látványos jelenetekben az 1848-as márciusi ifjakról és hölgyekről szóló legjelentősebb eseményeket dolgozták fel és mutatták be a szereplők. A műsorban Tóthné Szabó Mariann tanárnő vezetésével közreműködött az iskola énekkara is.

Kedves Zilahi Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában