Várják a fotókat

2021.03.04. 13:43

A bábszínház és közönsége ismét egymásra találhat

Különleges felhívást tett közzé a Vojtina Bábszínház a március 21-i bábszínházi világnap közeledtével.

20210114 Debrecen fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló Vojita bábszínház próba.

Fotó: Napló-archív

A társulat nagyon hiányolja közönségét, és azt reméli, kölcsönös az érzés. Ezért arra kérik a műfaj rajongóit, hogy küldjenek a bábszínháznak fotókat és videókat, amelyeket a Vojtina feltölhet a honlapjára és Facebook-oldalára. Így ha csak jelképesen is, a virtuális térben kapcsolódhatnak azokhoz, akiknek nevetését és zsibongását már oly rég nem hallhatták.

„Ha tényleg hiányzunk, arra kérünk titeket: készítsetek nekünk fotókat! A fotón szerepeljen valamilyen módon az, hogy: Hiányoztok, Vojtina!”

– olvasható a Vojtina Bábszínház gyermekeknek szóló felhívásában. Mint írják, az üzenet megjeleníthető táblán vagy papíron, de a kivitelezésnek csak a fantázia szabjon határt!

A bábosház az elkészült fotókat a [email protected] e-mail címre várja 2021. március 17-ig. A beküldőktől azt kérik, az e-mailben írják meg nevüket, nevezzék meg iskolájuk, óvodájuk nevét és a csoportjukat vagy osztályukat is. Egyúttal felhívják a figyelmet, hogy a fotók elküldésével a résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy azokat az intézmény megoszthassa honlapján és Facebook-oldalán.

Egyúttal közeledik egy igazán fontos esemény, a Bábszínházi Világnap, melyet március 21-én ünnepelnek. Ez a jeles alkalom az összes magyarországi, határon túli, kő- és független bábszínházak közös ünnepe, és e napon a Vojtina Bábszínhz szeretne – legalább a gyerekek fotóival – együtt ünnepelni.

A beküldött képek és videók március 21-én, a Bábszínházi Világnapon a Vojtina Bábszínház honlapján, Facebook- és Instagram-oldalán lesznek láthatók, illetve bekerülnek a havonta megjelenő Vojtina TV adásába is.

Emellett tovább folytatódik a vasárnapi matiné, amely egyre szélesebb közönségnek örvend.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában