Már a cél közelében volt

2021.01.11. 08:38

Böszörményi hobbifotós ment nagyot Nánási Pál tehetségkutatójában

Trófea nélkül, viszont nyertesen távozott a versenyből Szabó Balázs.

Szabó Balázs nagyon sok mindent tanult a verseny alatt | Fotó: Szabó Balázs-archív

Nem akármilyen verseny részese lehetett Szabó Balázs, a hajdúböszörményi hobbifotós. A Nánási Pál által indított internetes fotós tehetségkutató, a Big Shot – Tied a kamera nevű YouTube-műsor által ismerhettük meg a megyénkbeli tehetséget.

Szabó Balázs nagyon sok mindent tanult a verseny alatt | Fotó: Szabó Balázs-archív

A fotós számára már az nagy öröm volt, hogy a csaknem ezer pályamunka közül az övé az egyik, ami elnyerte a zsűrik tetszését. A többfordulós versenyen a böszörményi fiatalember nagyon sokat tanult és tudott meg magáról a tehetségkutatónak köszönhetően. A hajrában kezdte elhinni, hogy talán ő lehet az, aki „mindent visz”, azonban a végső döntő előtti feladat kifogott rajta.

– A modellfotózás kifogott rajtam, illetve talán kicsit félreértelmeztem a feladatot. Termékeket kellett modelleken bemutatni, csapatban dolgoztunk, tehát azt is figyelembe vették, hogyan tudjuk irányítani a segítőket. A zsűrik azt látták, hogy én inkább magamnak való vagyok, de ez egyébként nem feltétlenül rossz dolog. Három képet kellett leadni, és csupán néhány óra állt rendelkezésünkre, sajnos ennyi idő nekem kevés volt. Nem vagyok elkeseredve, hiszen nagyon sok mindent kaptam a versenytől, és büszke vagyok arra, hogy az ötödik helyen végeztem – fogalmazott a Naplónak.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában