a program is alakul

2021.01.11. 12:50

A szervezők remélik, hogy nyáron már lehet Campus Fesztivál

Bíznak benne, hogy a Campust és a Debrecen Drive-ot is meg tudják tartani idén.

20190720 Debrecen fotó: Matey István MI Hajdú-Bihari Napló 12. Campus fesztivál harmadik napját rendezte meg a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. a Nagyerdei Stadionnál. Halottpénz.

Fotó: Napló-archív

„Optimisták vagyunk, és abból a forgatókönyvből indulunk ki, hogy május végén már lehet szabadtéri rendezvényeket tartani, és a Debrecen Drive-ot is megrendezhetjük. Július végére pedig azt reméljük, ott tartunk majd, hogy a Campus Fesztivált is megtarthassuk minden további nélkül”

– mondta el a Naplónak Miklósvölgyi Péter, a Campus Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője. Megtudtuk, hogy a magyar zenekarokkal már vannak megegyezések, és ahogy a közönség megszokhatta, idén is teljes lesz a kínálat. – A nehézséget az okozza, hogy a külföldi menedzsmentek csak akkor engedik közölni az előadók nevét, ha bármilyen lemondás esetén kifizetjük a fellépési díj egy részét. Megvannak már a fellépők, de óvatosságból neveket még nem mondhatunk – tette hozzá. Miklósvölgyi Péter arról is beszélt, hogy a fesztiválozók bizalma szerencsére töretlen, többen már így is megvásárolták a fesztiválbérletüket. Természetesen vészforgatókönyvek is vannak, de a szervezők bíznak benne, hogy ezeket nem kell majd a későbbiekben elővenni.

VK

Borítókép: a Halott Pénz koncertje a 2019-es Campus Fesztiválon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában