big shot

2020.12.01. 15:20

Meglehet, hogy elhozza a fotós trófeát!

A böszörményi Szabó Balázs nem áll meg: a döntőben tudhatja magát!

Fotó: Szabó Balázs-archív

A közelmúltban beszámoltunk már Szabó Balázs, a hajdúböszörményi hobbifotós sikereiről, aki a Nánási Pál által indított internetes fotós tehetségkutatón, a Big Shot – Tied a kamera nevű YouTube-műsorban villantotta meg tehetségét. Az állatbarát fiatalember a verseny kezdetekor nem gondolta volna, hogy a döntőig menetel, most mégis arról számolt be elsőként a Naplónak, hogy a száznál is több jelentkező közül ő az egyik, aki a legjobb öt versenyző között lehet.

– Minden feladat hihetetlenül izgalmas, a legutóbbi is tudott újat mutatni, még annak ellenére is, hogy tartottam tőle. Egy filmplakátot kellett készíteni, de nem egy egyszerű képet, hanem montázst, ami azért volt nehéz számomra, mert korábban nem használtam még photo­shopot. A verseny előtt három nappal kaptunk egy üzenetet a feladatleírásról, tehát nem volt sok időm megtanulni a különböző funkciókat, de mindent megtettem a cél érdekében – fogalmazott.

Fotó: Szabó Balázs-archív

Nagyon bizakodó

A tehetséges fotósoknak a helyszínen kellett – előre kigondolt, megálmodott – plakátjukhoz 30 darab háttérkép közül választani, majd önarcképet készíteni, ugyanis saját filmjükhöz csináltak borítót. – Sajátomnak azért választottam a bázisugrást, mert mintegy száz ejtőernyős ugrással a hátam mögött, nagy vonzalmat érzek iránta. De valószínűleg soha nem fogom kipróbálni, így ez egy soha be nem teljesülő álom kivetülése – mondta Balázs, aki elárulta, nagyon bizakodó és várja az újabb feladatot.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában