a nagy visszatérés

2020.11.14. 14:57

Újra mikrofon mögé állt Pintér Timi

Pintér Timi alig néhány hete adott életet a kisfiának, de már új lemezén dolgozik.

Fotó: Pintér Timi-archív

Nem esik messze az alma a fájától – a debreceni énekesnő ezzel az ismert közmondással osztotta meg nemrég azt a fotót, amelyen a kisfiával közösen szerepel.

Pintér Timiről legutóbb akkor hallhattak olvasóink, amikor több mint két hónappal ezelőtt megszületett kisfia, akit édesapja, Ruha Tamás után neveztek el. A tehetséges előadóművész a rajongói legnagyobb örömére gyakran posztol édesanyai örömeiről, de meglepetésre a közelmúltban Szentpéterszegen is találkozhattunk vele, amikor a helyi óvodában egy különleges jótékonysági kezdeményezésnek lehetett részese a Hajdú-Bihar Megyei Vadászkamarával.

A Naplónak a mulatós zene sztárja arról is beszámolt, hogy még nem sokkal szülés előtt több családtagjával együtt aktív stúdiómunkába kezdett, ám a kis Tomika érkezésével néhány hétre félbe kellett hagyniuk azt.

„A napokban újra zenéltünk, tíz héttel a kisfiam születése után. Fantasztikus érzés volt, már nagyon hiányzott, hogy ennyi kihagyás után megint mikrofon mögé állhattam”

– közölte örömmel Pintér Timi, aki a „családi vállalkozásban” készülő albumról még nem árult el ugyan részleteket, de annyit megtudtunk: a klasszikus mulatós stíluson kívül az új szerzemények, dzsesszes, popos és népies dallamok is felcsendülnek majd.

Az énekesnő azt vallja, életében a legfontosabb a család és az, hogy mindennapjaik szeretetben és derűvel teljenek. Ennek legutóbb egy közös fotóval is jelét adta, melyen humorista férjével és a bűbájos kis Tomival hármasban, felszabadult nevetéssel üdvözölték rajongóikat és barátaikat.

HBN

Borítókép: Pintér Timi a férjével még nagy pocakkal is az új lemezen dolgozott

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában