Ajándék a fa alá

2020.11.10. 08:25

Online rendezik meg a CSAK Design vásárt

A Nagyerdei Víztorony helyett egy internetes felület ad otthont a rendezvénynek.

20190922 Debrecen CSAK Design vásár fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló

Fotó: Napló-archív

Fizikai minőségében elmarad a november 15-ére tervezett CSAK Design Vásár, a szervezők azonban B tervvel is készültek. Miután napvilágot láttak a vírushelyzetre vonatkozó jelenlegi rendelkezések, a csapat nagy erővel munkához látott, hogy a virtuális térbe költöztessék a vásárt – tájékoztatta portálunkat Porkoláb Gyöngyi, a CSAK Design Kör Egyesület elnöke és Kopócs Éva szervező.

Az eredeti időpontban, tehát november 15-én, vasárnap élesítik a CSAK Design Vásárok kiállítóit összefogó weboldalt, ahol akciókkal és meglepetésekkel várják a közönséget. A szervezők bíznak abban, hogy a személyes találkozások hiánya ellenére is a megszokott csapatot választják azok, akik ajándékokat keresnek a fa alá, vagy magukat szeretnék meglepni valami aprósággal. Az alkotók műhelyeiben éjszakánként ugyanúgy égni fog a lámpa, mint eddig, hogy továbbra is magas minőséget képviselő, egyedi és ami a legfontosabb, helyben előállított termékeket tudjanak kínálni az érdeklődőknek. Az eseményt érdemes követni, az újdonságokkal készülő és a frissen csatlakozott CSAK Design-tagok bemutatása folyamatos marad.

November 16-tól csomagponttal várják azokat, akik a rendelésüket személyesen, Debrecenben szeretnék átvenni. Az Eve’s Bouquet virágüzlet felajánlásának köszönhetően Debrecenben, a Cegléd utca 2. szám alatt az egészségügyi előírások betartása mellett, az alkotókkal előre egyeztetett időpontban lehet majd átvenni a rendeléseket nyitvatartási időben.

Tegyünk együtt a helyi alkotókért!

– hangsúlyozza a közlemény.

Borítókép: Tavaly ősszel az egyetem főépülete adott otthont a CSAK Design Vásárnak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában