Színház

2020.10.10. 17:09

Szabó Magda születésnapján ismét „kinyílt az ajtó”

A szerző születésének évfordulóján a közönség hatalmas érdeklődése mellett a Csokonai Színház újra játszotta Szabó Magda Az ajtó című darabját.

MP

Fotó: Csokonai Színház / Molnár Péter

Az előadás főbb szerepeiben a korábbiakhoz hasonló módon Kubik Annát és Varga Klárit láthatta a közönség. Egyes szerepek esetében azonban személyi csere történt, Polett alakját például Hajdu Imelda vette át Kacsur Andreától – közölte portálunkkal a színház sajtóreferense.

– Nagy élmény volt számomra a szerepátvétel. Kihívásnak tekintettem a szerep sűrűségét, összetettségét és az új helyzetet egyaránt. Sikerült kissé áthangolnunk a karaktert, hogy közelebb álljon hozzám, és ahhoz, amit ennyi idősen jelenthetek a színpadon. Első perctől fogva tudtam, hogy számíthatok a kollégáimra, hiszen ismerem őket. Emellett a rendező nyitottsága, embersége és profizmusa is jó érzéssel töltött el. Naszlady Éva szárnyakat adott, a többiek pedig a szelet – mesélte nekünk az előadás után.

A nagy sikerű darabot továbbra is műsoron tartja a teátrum. Aki októberben lemaradt róla, november 10-ére még tud jegyet vásárolni.

Frissítés: a Csokonai Színház közölte, a november 10-ére tervezett előadás elővigyázatossági okokból elmarad

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában