szavazásértékelés

2020.08.10. 11:41

Majkáék és a Follow the Flow bulijára kíváncsiak a legtöbben

A fesztiválok elmaradnak ugyan, de a nagyobb koncerteket nem kell teljesen nélkülöznünk ezen a nyáron sem.

20190718 Debrecen Fotó: Molnár Péter MP Hajdú-Bihari Napló Majka koncertet ad a Campus Fesztiválon.

Fotó: Napló-archív

Amint arról korábban hírt adtunk, az ünnepi hosszú hétvégén koncertek egész sorától lesz hangos a Nagyerdő. A koronavírus-járvány miatt elrendelt intézkedések sajnos a Campus Fesztivált is meghiúsították, ám a szervezők folyamatosan azon dolgoztak, hogy a közönség ne maradjon szórakozás nélkül. Ennek köszönhetően stadionkoncerteket rendeznek, amely az ültetett nézőtér miatt teljes mértékben megfelelnek a járványügyi előírásoknak. A négy este alatt összesen nyolc előadó lép színpadra.

Ehhez kapcsolódóan legutóbbi szavazásunkon arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink melyik koncertre váltanak majd legszívesebben jegyet. A végeredmény igen szoros lett, ami bizonyítja azt, hogy mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb fellépőt.

Rúzsa Magdolna és Horváth Tamás estjére olvasóinknak a 20 százaléka kíváncsi, ezzel az eredménnyel ez a válaszlehetőség az utolsó helyet érte el.

Harmadik helyen, a szavazatok 22 százalékával a Kowalsky meg a Vega és a Szabó Balázs Bandája koncertje végeztek. Őket mindössze egyetlen egy százalékkal előzi meg a Bagossy Brothers Company és a Punnany Massif közös estéje.

A legtöbben, voksolóink 35 százaléka azonban Majka és Curtis és a Follow the Flow buliján akar részt venni, így valószínű, hogy hamar belépőt kell szerezniük azoknak, akik nem szeretnének lemaradni róla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában