Hangos ülős

2020.08.20. 12:12

Erős kezdésnek bizonyult a stadionkoncertek nyitónapja

A Follow The Flow, valamint Majka és Curtis fellépése valóban hangosra sikerült.

Fotó: Vajda István

Több hónap várakozás után végre a hazai könnyűzenei élet legismertebb képviselői is főszerephez jutnak Debrecenben, négy estén át nyolc, országosan egyedülálló koncert várja a Nagyerdei Stadionba látogatókat.

Az idei év legnagyobb hazai koncertélményét biztosítja augusztus 19-én, 20-án, 21-én és 22-én a Nagyerdei Stadion, ahol a könnyűzenei élet legnépszerűbb képviselői jutnak főszerephez, ráadásul nem akármilyen környezetben és szervezésben, a hatályos rendezvénytartási szabályoknak megfelelően.

A közönség a koronavírus-járvány miatt az előírásokat betartva a legszigorúbb biztonsági feltételek mellett, ülve bulizhat, ezt szerdán este élésben, kiemelkedő érdeklődés mellett Majka és Curtis koncertjén tesztelhették le – tájékoztatták portálunkat a szervezők.

„Bár közel két évtizedes rendezvényszervezői múltja van a csapatunknak, azért ilyen helyzetben még mi sem voltunk”

– nyilatkozta Miklósvölgyi Péter, az esemény főszervezője.

– Kihívásnak tartottuk, mivel itt nem egy klasszikus koncertről beszélhetünk. A stadion jellege egyrészt a speciális technikai kivitelezést is megkívánja, másrészt, ami a legnagyobb feladatot jelentette, az a közönség koordinálása, beléptetése úgy, hogy minden szinten megfeleljünk a jelenlegi előírásoknak. Az első nap sikerét és visszajelzéseit látva azt gondolom, maximálisan jól vizsgáztunk, fantasztikus estén vagyunk túl, köszönhetően a fegyelmezett közönségnek és a nagyszerű koncerteknek – értékelte az estét.

Majka és Curtis különleges show keretében idén először állt nagyszínpadon, ennek megfelelően egy teljesen új műsorral és látványvilággal készültek. Az este folyamán színpadra lépett új énekesnőjük is, Veres Mónika, azaz Nika, aki a gyermekét váró Kollányi Zsuzsi helyére érkezett.

Fotó: Vajda István

Csütörtökön Horváth Tamás és Rúzsa Magdi koncertjével folytatódnak a hangos ülős stadionkoncertek, pénteken jön a Kowalsky meg a Vega és Szabó Balázs Bandája, szombaton pedig a Punnany Massif, valamint a Bagossy Brothers Company látható Debrecenben.

A Nagyerdei Stadionban fedett lelátó alatt, szabadtéren, ültetett formában, a járványügyi szabályoknak megfelelően szórakozhat mindenki, aki megvásárolja a névre szólóan, szektorokba szóló jegyeket.

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában