hallgasd meg!

2020.08.28. 09:07

Egyszer az életben: Charlie-val duettezett Szolnoki Péter

Több örömteli hírt is megosztott a rajongóival Szolnoki Péter a közösségi oldalán.

Fotó: Facebook / Szolnoki Péter hivatalos oldal

A Bon-Bon frontemberének életében különösen mozgalmasnak bizonyul a nyár utolsó hónapja.

Szolnoki Péter augusztus elején Miklósa Erika oldalán lépett színpadra a Dunántúlon, majd a zenekar 25 éves fennállását augusztus 20-án egy dunai rendezvényhajón ünnepelte meg egy exkluzív koncerttel. Olyan, új produkciók is napvilágot láttak ebben a hónapban, melyekben olyan énekesekkel vonulhatott stúdióba a népszerű zenész, akikre – mint az bejegyzéseiben olvasható – kimondottan büszke.

Szolnoki Péter elsőként azt tudatta követőivel, hogy Egyszer az életben címmel Charie-val rögzített duettet a közelmúltban.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Szolnoki (@petykababa) által megosztott bejegyzés,

– Charlie legújabb lemeze életem egyik legmeghatározóbb és legmeghatóbb élménye úgy emberileg, mint szakmailag. Nem lehetek elég hálás, hogy meghívott duettet énekelni erre az albumra – kezdte Szolnoki Péter, majd tételesen felsorolta az új album többi közreműködőjét, köztük Tátrai Tibort, Grecsó Krisztiánt, Karafiáth Orsolyát és Kontor Tamást.

A Bon-Bon frontembere örömmel posztolta a Facebookon azt az új szerzeményt is, mely Az nyer, aki nevet címmel jelent meg a napokban. Szolnoki Péter a bejegyzésében arra is kitért, hogy nem kisebb sztárokkal énekelt együtt, mint Charlie, Nika és Tóth Vera.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában