a jövő zenéje

2020.08.19. 14:46

Bevált recepten ne változtass: ismét Lotfi Begivel fogtak össze Kowáék

Az Elég lenne klipet is kap majd, és nem egy, hanem rögtön két verziója lesz.

Budapest 20180802 Vegyes 2018 Ősz Balázs Gyula a Kowalsky meg a Vega zenekar frontembere dalt írt a női kézilabda ifi világbajnokságra Fotó: Koncz György Nemzeti Sport

Fotó: Nemzeti Sport-archív

Ahogy arról portálunkon is olvashattak, nem olyan túl régen mutatta meg rajongóinak legújabb dal/klip kombinációját a Hajdú-Bihar megyéhez ezernyi szállal kötődő Kowalsky meg a Vega, a napokban közzétett Facebook-bejegyzésükből pedig kiderül, mit hoz számukra a folytatás, már ami a színpadon kívüli munkát illeti.

A poszt szerint a zenekar javában tervezgeti következő kisfilmet, melyet a vadonatúj, Elég lenne című nótához készítenek.

A dal premierre készülő mixében Kowáéknak Lotfi Begi segédkezett, a közös munka pedig elsősorban azoknak lehet jó hír, akik imádták a 2018-ban megjelent nagy sikerű Velünk kerek a világot, vagy esetleg a Kollányi Zsuzsival felvett Eszembe jutottál kedves a szívüknek, ugyanis az ismert producer annak idején ezekben is közreműködött. A tervek kidolgozásához már hozzáláttak, és hamarosan a forgatást is szeretnék megkezdeni, derül ki a bejegyzésből.

A dalnak lesz egy másik, zenekaros hangszerelésű változata is, ez a Kowalsky meg a Vega októberben érkező nagylemezén kap majd helyet.

Mint ismert, Kowáékat a négynapos debreceni stadionbulin is láthatjuk, a zenekar augusztus 21-én koncertezik a Nagyerdőn, Szabó Balázs bandája társaságában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában