Videó

2020.07.21. 13:52

Tapadós dallam és könnyed nyári sztori a KTB klipjében

A Kovács Tamás Band legújabb kisfilmje egy pehelykönnyű, igazi nyári nótához készült.

Fotó: YouTube / Kovács Tamás Band

Kovács Tamás, a hajdúszoboszlói zenekar frontembere ismerős lehet olvasóink számára, hiszen a zenészcsaládban nevelkedett fiatalembert tavaly augusztusban mutattuk be portálunk hasábjain. Ahogy akkor elárulta, édesapja, Kovács Zoltán gitáros-énekes hatására választotta hivatásául a zenélést.

„Még dobosként kezdtem pályafutásomat, és már az első koncert után tudtam, hogy én egész életemben ezzel akarok foglalkozni”

– idézte fel a kezdeteket. Miután 2013-ban megnyerte a „Debrecen Hangja” tehetségkutató versenyt, elhatározta, hogy saját zenekart alapít. A Kovács Tamás Band azóta már az ötödik születésnapi koncertjére készül, amelyet augusztus 1-jén egy koncerttel ünnepelnek meg a Roncsbárban. Amint az esemény Facebook-oldalán olvasható, a buli alkalmával bemutatkozik a billentyűknél Szabó Krisztián, illetve a régi dalok mellett felcsendül a legújabb KTB-szerzemény, de néhány meglepetés dal is helyet kap a repertoárban. A KTB-rajongók türelmetlenségét addig is csitíthatja a Repítsen bármerre a szél című dalhoz készült videóklip, amely mindössze néhány napja látott napvilágot, és hamisítatlan nyári slágernek ígérkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában