hallgasd meg!

2020.07.13. 15:11

Befutott az első dal a P. Box-tagok új zenekarától, de Koriék sem unatkoznak

Az idén márciusban alakult együttes első száma a Találd meg az utad címet kapta.

Fotó: Facebook / MoneyRoll

Találd meg az utad címmel mutatta be első dalát az a MoneyRoll nevű új csapat, amelyet a debreceni P. Box zenészei alapítottak, számolt be a HammerWorld.

Mint írják, a formáció 2020 márciusában bontott zászlót Hajdú-Bihar megyében. A MoneyRoll a klasszikus rockzenei örökség legnemesebb hagyományait követve, újszerű megszólalással – elsősorban a hazai közönséggel – szeretné megismertetni saját dalaikat, angolszász, ha úgy tetszik, amerikai hangzású nevüket meghazudtolva magyar nyelvű, igényes dalszövegekkel.

Első szerzeményüket Sándor József, Ferenczi Tibor, Szabó Krisztián, illetve Kovács Tamás zenéjével, valamint Asztalos Attila szövegével készítették el.

Ahogy arra a cikk is kitér, Sándor „Günter” József gitáros, Ferenczi „Cézi” Tibor basszusgitáros, Szabó Krisztián billentyűs, valamint Kovács Tamás dobos rengeteg időt töltött együtt a Pandora's Box formációban. A csapat Asztalos „Paszti” Attila énekes (Project, Benzin, Trident) érkezésével vált teljessé.

Terveik szerint szűkebb hazájukból, Debrecenből és az ország keleti régiójából kitekintve szeretnének eljutni a fővárosi klubokba, rendezvényekre, valamint a dunántúli, illetve más távolabbi településekre is

- olvasható a zenei portálon.

Emelkedett hangulatban

Mint ismert, a P. Box idén májusban búcsúzott el bizonytalan időre, a szétválást akkor az együttes közösségi oldalán jelentette be Koroknai Árpád énekes, aki új csapattal dolgozik tovább. A formáció nevét még nem tudni, taglistája viszont ismert már egy jó ideje: e szerint Simonyi László (gitár/vokál), Németh Attila (billentyűk), (Miski Zoltán- basszus/vokál) és Sávai Bence (dob) is szerepel a csapatban.

Egy facebookos videó tanúsága szerint ők is aktívan töltötték az elmúlt napokat. Kori vasárnapi posztjából kiderül, Debrecen legmagasabb épülete, a Petőfi téri 22 emeletes toronyház tetején jártak promófotózáson, melynek végeredményét az énekes szavai szerint hamarosan láthatjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában