bíznak a támogatásban

2020.06.08. 18:03

Megnyitja jegypénztárát a Csokonai Színház

A színház június 15-től várja mindazokat, akik a 2019/2020-as évad zárultával rendezni kívánják a korábban megváltott bérletekre és belépőjegyekre vonatkozó ügyleteket.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A fel nem használt jegyek és bérletek esetében három opció áll fenn: a jegy- és bérlethányad értékéről való lemondás, a pótlás, illetve az érték visszatérítése – írja a Csokonai Színház. Előre is köszönik azok hozzájárulását, akik a lemondás mellett döntenek. A lehetőségeket az alábbiak szerint csoportosította a teátrum:

  • A Nemtudomka, A kis herceg és a Para című gyermek- és ifjúsági előadásokat a Csokonai Színház PÓTOLJA a 2020/2021-es évad során. A mese- és ifjúsági bérlettel rendelkező vendégek (iskolai csoportok) két lehetőség közül választhatnak: (a) vagy elfogadják a pótlást, (b) vagy az elmaradt előadás bérlethányadának visszatérítését kérik.
  • A Magyar Elektra, Az öreg hölgy látogatása és a Tosca című előadásokat a Csokonai Színház NEM PÓTOLJA, így a fel nem használt bérletek hányadairól az érintett nézők a következők szerint rendelkezhetnek: (a) vagy lemondanak a színház részére a bérlethányad összegéről, (b) vagy az elmaradt előadás(ok) bérlethányadának visszatérítését kérik.
  • A 2019/2020-as évadra megváltott szabadbérletek felhasználási határidejét a Csokonai Színház automatikusan MEGHOSSZABBÍTJA 2021. június 30-ig. Amennyiben a vendég nem kíván élni a hosszabbítás lehetőségével, szintén kérheti a bérlethányad visszatérítését.
  • A 2020. március 10. utánra meghirdetett előadásokra megváltott jegyek (beleértve a DESZKA Fesztivál belépőit és valamennyi online vásárolt jegyet is) visszaválthatók a színház jegypénztárában, vagy a vásárló lemondhat a vételárról a színház részére.
  • A fenti ügyletek mindegyike esetén arra kérik a nézőket, hogy fáradjanak be személyesen bérletükkel vagy jegyükkel a jegypénztárba, hogy a megfelelő nyilatkozat kitöltésével és aláírásával jelezzék szándékukat.

    A Csokonai Színház kéri vendégeit, hogy a 2019/2020-as évadban kiadott bérletekre és jegyekre vonatkozó kérdéseikkel nyitva tartási időben keressék fel vagy hívják a jegypénztárat, illetve írjanak az [email protected] címre.

    A 2020. június 15-i pénztárnyitáskor a 2020/2021-es évadra szóló jegyek és bérletek még nem vásárolhatóak meg, de a színház évadtervéről részletes tájékoztatást kaphatnak az érdeklődők.

    A jegypénztár munkatársai személyesen segítenek minden vendégnek abban, hogy a lehető legmegnyugtatóbban záruljon a 2019/2020-as évad.

    Kérik a nézőket, amennyiben módjuk van rá, a jegy- illetve bérlethányad összegéről való lemondással támogassák a debreceni színház művészeti munkáját.

    A Csokonai Színház visszavárja vendégeit a 2020/2021-es évadban is.

    Kapcsolódó cikk:

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában